Celularul

Celularul Film Online Trailer

Sep. 06, 2004
Rating-ul tau: 0
10 1 vote

Video trailer

Regizor

Actori

Chris Evans isRyan Hewitt
Ryan Hewitt
Kim Basinger isJessica Martin
Jessica Martin
William H. Macy isSgt. Bob Mooney
Sgt. Bob Mooney
Will Beinbrink isYoung Security Guard
Young Security Guard
Valerie Cruz isDana Bayback
Dana Bayback
Brenda Ballard isIrate Customer #1
Irate Customer #1
Caroline Aaron isMarilyn Mooney
Marilyn Mooney
Chase Bloch isTimid Boy
Timid Boy

Descriere film

Cum ar fi dacă ai primi un telefon pe mobilul tău de la cineva complet străin, cu o voce frenetică, și ți-ar cere să-i salvezi viața? Ai închide imediat gândind că este o greșală? Cum ar fi dacă ar exista chiar și o mică șansă ca cel ce sună să fie serios și tu să rămâi singura lui speranță? Ce ai face?

Un apel greșit, cu totul întâmplător, pe celularul său, îl trimite pe un tânăr într-o cursă contra cronometru pentru a salva viața unei femei în filmul de acțiune CELULARUL.

Câștigătoarea premiului Oscar, Kim Basinger interpretează personajul Jessica Martin, o profesoară la liceu și mamă a cărei viață liniștită este întoarsă pe dos când este răpită din casa ei de 5 agresori necunoscuți și dusă într-un loc misterios.

Îngrijorată pentru viața ei și în totală necunoaștere a motivelor răpirii sale, Jessica reușește să pună în funcțiune un telefon distrus și să apeleze un numar necunoscut ca o ultimă încercare de a se salva. Ryan (Chris Evans), tânărul care răspunde apelului panicat, se trezește dintr-o dată că este singura speranță a Jessicăi. Neavând nicio cunoștință despre Jessica în afara soțului ei și a vocii înspăimântate de la celălalt capăt al conexiunii telefonice, Ryan este repede aruncat într-o lume a decepției și crimei, într-o frenetică încercare de a o găsi și a o salva.

Celularul
Celularul
Celularul
Celularul
Celularul
Celularul
Titlu original Cellular
TMDb Rating 6.1 560 votes

Recomandarile noastre:

Lasa un comentariu

Nume *
Adauga un nickname
Email *
Adresa ta de e-mail n-o sa fie publicata
Website