Lovitură de stânga

Lovitură de stânga Film Online Trailer

Jun. 15, 2015
Rating-ul tau: 0
10 1 vote

Video trailer

Regizor

Actori

Rachel McAdams isMaureen Hope
Maureen Hope
Oona Laurence isLeila Hope
Leila Hope
50 Cent isJordan Mains
Jordan Mains
Naomie Harris isAngela Rivera
Angela Rivera
Beau Knapp isJon Jon
Jon Jon
Miguel Gomez isMiguel '
Miguel '

Descriere film

Dupa rolul din Southpaw, toata lumea vorbeste deja despre un Oscar pentru Jake Gyllenhaal. Atat de bun este in acest film, ce ar fi putut sa treaca total neobservat daca actorii nu ar fi facut un joc exceptional.
Povestea in sine este o drama ce pare mai mult un colaj format din tot felul de alte filme cu box: de la Rocky la Million Dollar Baby si The Fighter. Insa, mica-mare diferenta este ca, de la un punct incolo, luptele din ring trec in plan secund, iar accentul cade pe lupta pe care Billy Hope (Jake Gyllenhaal) o da pentru a-si recastiga fetita, pentru a deveni un tata responsabil.
Luptele care se dau in interiorul lui Billy sunt mult mai dramatice si imprevizibile, decat cele din ring. Si, de multe ori, discutiile dintre Billy si Leila (fetita minune a Hollywood-ului, Oona Laurence) iti rup sufletul in doua.
Dar asta nu inseamna ca scenele de lupta din film nu sunt intense sau spectaculoase. Ele sunt realizate senzational, regizorul Antoine Fuqua reusind sa-si bage spectatorii in corzi si facandu-i de cateva ori sa se fereasca instinctual de pumnii aruncati de adversarii lui Billy.
De asemenea, Forest Whitaker, in rolul antrenorului Tick Willis, ii va face pe multi care vad filmul sa-si doreasca sa se apuce de acest sport, pe care Willis il compara cu sahul. Cunoscut ca Southpaw.

Lovitură de stânga
Lovitură de stânga
Lovitură de stânga
Lovitură de stânga
Lovitură de stânga
Lovitură de stânga
Lovitură de stânga
Lovitură de stânga
Lovitură de stânga
Lovitură de stânga
Titlu original Southpaw
TMDb Rating 7.3 2194 votes

Recomandarile noastre:

Lasa un comentariu

Nume *
Adauga un nickname
Email *
Adresa ta de e-mail n-o sa fie publicata
Website