P2

P2 Film Online Trailer

Nov. 09, 2007
Rating-ul tau: 0
10 1 vote

Video trailer

Regizor

Actori

Descriere film

In thriller-ul P2, o femeie dependenta de munca sa afla pe propria piele cat de proasta e decizia sa de a ramane la munca in Ajunul Craciunului.
Astfel, in loc sa plece acasa precum restul angajatilor, Angela isi pune in cap sa mai finiseze un contract inainte de inceperea Craciunului. Fiind deja in intarziere, femeia se grabeste spre garaj insa doar pentru a afla ca masina refuza sa porneasca si telefonul nu are semnal.

In acest moment sare in ajutor un paznic ramas si el la serviciu in timpul sarbatorii. Pe parcursul discutiei acesta o invita pe Angela sa ia cina cu el in biroul sau, insa aceasta il refuza categoric, considerand aceasta propunere drept o gluma.
Imediat dupa refuz femeia isi pierde cunostinta, urmatorul lucru pe care il constientizeaza fiind faptul ca e legata de scaun in biroul paznicului de la etajul P2. Se pare ca invitatia oferita de acesta nu a fost optionala si ca intentiile sale sunt mult mai adanci decat o simpla cina de Craciun. Din acest moment, dandu-si seama de seriozitatea situatiei sale, Angela va face tot posibilul sa scape din aceasta inchisoare subterana in viata.

P2
P2
P2
P2
P2
P2
Titlu original P2
TMDb Rating 5.7 171 votes

Recomandarile noastre:

Lasa un comentariu

Nume *
Adauga un nickname
Email *
Adresa ta de e-mail n-o sa fie publicata
Website