Prețul răzbunării

Prețul răzbunării Film Online Trailer

May. 17, 2011
Rating-ul tau: 0
10 1 vote

Video trailer

Descriere film

In filmul Elephant White (Prețul răzbunării) Curtie Church este angajat de fiul unui cap al unei importante bande din Bangkok pentru a detona un pachet exploziv artizanal asupra câtorva membri dintr-o bandă rivală. Apoi, acesta îl cheamă și inventează o poveste despre o presupusă fiică și îl plătește pentru a o găsi pe fata care – se spune – a fost rapită, drogată și forțată să se prostitueze.

Începe un război cu presupușii răpitori ai fetei, iar pentru asta Curtie apelează la un vechi prieten, Jimmy, care este un „protejat” al bandei pe care o urmărește. Mai este ajutat și de o tânără (Mae) care încearcă să-l convingă că el singur nu poate schimba lumea crudă a drogurilor, prostituției și traficului de carne vie din Bangkok.

Curtie încearcă s-o ajute pe Mae să scape din acel loc, apelând la Jimmy. Negăsind-o pe presupusa fiică a mafiotului, Curtie acceptă să-l elimine pe șeful bandei și pe mâna sa dreaptă, crezând că astfel orașul și el vor fi mai liniștiți, mai împăcați, însă nu întotdeauna lucrurile ies cum ar trebui.

Prețul răzbunării
Prețul răzbunării
Prețul răzbunării
Prețul răzbunării
Prețul răzbunării
Titlu original Elephant White
TMDb Rating 5.1 68 votes

Recomandarile noastre:

Lasa un comentariu

Nume *
Adauga un nickname
Email *
Adresa ta de e-mail n-o sa fie publicata
Website